Tvätta med fast tvål från Solhöjdens tvålmakeri

Tvätta med fast tvål från Solhöjdens tvålmakeri

Hej igen!

Nu har det varit mycket omkring mig och jag har fått fundera lite på vad jag skulle vilja lyfta fram i mitt tvålmakeri så här års. Det får bli på temat att tvätta med fast tvål. Jag har tvättat kläder för hand med min fina rosentvål och fått fint resultat under alla elva år som den funnits i mitt sortiment. Jag säljer ju mina tvålar i vackra handgjorda askar för främst ansiktsvård och fina gåvor men bara några tag med den blöta tvålen på kragar, manchetter och ärmveck gör susen, så testa det när du köper rosentvålen som är bäst för detta ändamål då den inte innehåller några växtpigment. Att tvätta med fast hemgjord tvål var det vanligaste sättet man tvättade kläder på förr. Idag känns det bra med tanke på att det inte går åt så mycket tvål och att alla oljor är ekologiska och inte förstör några regnskogar! Vår palmolja är helt ekologisk och gynnar en hållbar utveckling.

Ha en fin vecka!

Helena