Tvålkurs med Helena Erkenborn

Tvålkurs med Helena Erkenborn

Det är ett tag sedan jag anordnade tvålkurser bl a på Över Järva gård i Stockholm. Vi plockade örter, gjorde infusioner och tillverkade de finaste örttvålar tillsammans. Eftersom hantverk och tvålmakeri är det som jag brinner för så hoppas jag att ni som läser min blogg och önskar få lära er mer kring örter och tvålmakeri hör av er till mig via denna hemsidan. Några har redan gjort det men vi behöver bli en grupp på 4 för att kunna starta. Kursen pågår under två dagar med mig, Helena Erkenborn som kursledare. När fyra har anmält intresse börjar jag planera för tid, plats och genomförande. Priset för två dagar inkl. fika ligger på 1950:- inkl. moms. Materialkostnad för 1-2 kg örttvål och hyra av plats ingår i priset. En Tvålkurs är också en investering för sitt eget hållbara hushållsarbete. Varmt välkomna att höra av er till mig Helena Erkenborn på Solhöjdens Tvålmakeri. Missa inte vårt septembererbjudande med vår stora Ringblomstvål Savon decorée som säljs till det förmånliga priset av 120 kronor istället för 155 kronor nu under september månad. Ha en fin vecka!

Helena Erkenborn