Sommarduscha med Lavendeltvål från Solhöjdens Tvålmakeri

Sommarduscha med Lavendeltvål från Solhöjdens Tvålmakeri

Sommarduscha, finns det något sådant verb? Jo, jag tror fler än jag tänker på barndomen då någon hällde uppvärmt regnvatten från en stor plåtvattenkanna för att barnen skulle få duscha ute. Idag kanske fler relaterar till en utedusch på landet vad vet jag? Sant är i alla fall att upplevelsen är ganska härlig och inte minst i att uppleva den tydliga skillnaden mellan kallt och varmt i pauserna mellan intvålningarna då kylan gör att man bara längtar tills det varma vattnet ska skölja över en igen!  Det är en underbart sinnlig upplevelse som får varenda cell i kroppen att vibrera, tänker jag! Denna sommar har jag med mig Lavendeltvålen som Soap-on-a-Rope till landet, vilket gör det både mysigt och väldoftande vid uteduschen. Solhöjdens Tvålmakeri som är en del av mitt liv handlar verkligen om att både njuta av dofterna från de fina oljorna och också tillverka det vackra som ögat ska falla på. Lavendel och Rosmarin som finns i Lavendeltvålen är perfekt för hud som behöver peela bort vinterhud och samtidigt ge fukt och näring. Att sommarduscha med Lavendeltvål från Solhöjdens Tvålmakeri är något jag unnar alla som gillar tvål!

Trevlig sommar helg i maj!!